طرز تهیه آش رشته اصیل ایرانی

هیچی مثل یه کاسه آش رشته داغ با کشک و پیاز داغ فراوون توی عصر پاییز نمی‌چسبه. ادویه‌ش رو ما تنظیم کردیم، بقیش با تو!

تندی:
#آش#سنتی#زمستانی
آماده‌سازی 12 ساعت
زمان پخت 3 ساعت
وعده 6 نفر
تصویر آش رشته اصیل ایرانی
آش رشته نماد بدرقه و خوش‌یمنی است. قدیمی‌ها معتقد بودند با خوردن رشته، رشته کارها دستشان می‌آید.

مواد لازم

6 نفر
  • 1 پیمانه نخود و لوبیا چیتی
  • 1 پیمانه عدس
  • 500 گرم سبزی آش
  • 300 گرم رشته آشی
  • 3 قاشق غذاخوری ادویه آش رشته (محصول ما)
  • 1 قاشق غذاخوری پودر سیر ایرانی (محصول ما)
  • پیاز داغ و نعنا داغ فراوان

مراحل پخت قدم به قدم

  • حبوبات و سبزی را بپزید.
  • پیاز داغ را با ادویه آش و پودر سیر تفت دهید و داخل آش بریزید.
  • رشته را اضافه کنید و جا که افتاد کشک بزنید.

مشکلات رایج و راه‌حل‌ها

آش لعاب ندارد
رشته کم بوده (کمی آرد حل کنید و بریزید).
رشته‌ها خمیر شده‌اند
رشته را خیلی زود ریخته‌اید.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
تزیین با کشک، نعنا داغ و سیر داغ.