طرز تهیه آش رشته اصیل ایرانی
هیچی مثل یه کاسه آش رشته داغ با کشک و پیاز داغ فراوون توی عصر پاییز نمیچسبه. ادویهش رو ما تنظیم کردیم، بقیش با تو!
تندی:
#آش#سنتی#زمستانی
آش رشته نماد بدرقه و خوشیمنی است. قدیمیها معتقد بودند با خوردن رشته، رشته کارها دستشان میآید.
مواد لازم
6 نفر
- 1 پیمانه نخود و لوبیا چیتی
- 1 پیمانه عدس
- 500 گرم سبزی آش
- 300 گرم رشته آشی
- 3 قاشق غذاخوری ادویه آش رشته (محصول ما)
- 1 قاشق غذاخوری پودر سیر ایرانی (محصول ما)
- پیاز داغ و نعنا داغ فراوان
مراحل پخت قدم به قدم
- حبوبات و سبزی را بپزید.
- پیاز داغ را با ادویه آش و پودر سیر تفت دهید و داخل آش بریزید.
- رشته را اضافه کنید و جا که افتاد کشک بزنید.
مشکلات رایج و راهحلها
آش لعاب ندارد
رشته کم بوده (کمی آرد حل کنید و بریزید).
رشتهها خمیر شدهاند
رشته را خیلی زود ریختهاید.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
تزیین با کشک، نعنا داغ و سیر داغ.
تزیین با کشک، نعنا داغ و سیر داغ.