طرز تهیه مرغ کاری هندی
یه خورش زرد و معطر با سس غلیظ که با برنج عالی میشه. طعم ادویههای هندوستان توی این غذا موج میزنه.
تندی:
#هندی#تند#خورش
کاری فقط یک ادویه نیست، بلکه نام تمام خورشهای سسدار در هند است که با «جاده ابریشم» به تمام دنیا سفر کرد.
مواد لازم
3 نفر
- 500 گرم سینه مرغ خرد شده
- 1 عدد پیاز درشت
- 1/2 پیمانه خامه (اختیاری)
- 2 قاشق غذاخوری ادویه کاری هندوستان (محصول ما)
- 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل اعلا (محصول ما)
مراحل پخت قدم به قدم
- مرغ و پیاز را تفت دهید. ادویه کاری را اضافه کرده و تفت دهید.
- آب بریزید تا بپزد. (خامه اختیاری).
مشکلات رایج و راهحلها
خورش تلخ شده
ادویه کاری را سوزاندهاید.
طعم ادویه ضعیف است
ادویه کهنه بوده یا تفت داده نشده است.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با کته یا نان سیر.
سرو با کته یا نان سیر.