طرز تهیه مرغ کاری هندی

یه خورش زرد و معطر با سس غلیظ که با برنج عالی میشه. طعم ادویه‌های هندوستان توی این غذا موج میزنه.

تندی:
#هندی#تند#خورش
آماده‌سازی 15 دقیقه
زمان پخت 40 دقیقه
وعده 3 نفر
تصویر مرغ کاری هندی
کاری فقط یک ادویه نیست، بلکه نام تمام خورش‌های سس‌دار در هند است که با «جاده ابریشم» به تمام دنیا سفر کرد.

مواد لازم

3 نفر
  • 500 گرم سینه مرغ خرد شده
  • 1 عدد پیاز درشت
  • 1/2 پیمانه خامه (اختیاری)
  • 2 قاشق غذاخوری ادویه کاری هندوستان (محصول ما)
  • 1 قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل اعلا (محصول ما)

مراحل پخت قدم به قدم

  • مرغ و پیاز را تفت دهید. ادویه کاری را اضافه کرده و تفت دهید.
  • آب بریزید تا بپزد. (خامه اختیاری).

مشکلات رایج و راه‌حل‌ها

خورش تلخ شده
ادویه کاری را سوزانده‌اید.
طعم ادویه ضعیف است
ادویه کهنه بوده یا تفت داده نشده است.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با کته یا نان سیر.