طرز تهیه شاورما مرغ خانگی
ساندویچ عربی محبوب! مرغهایی که با ادویه شاورما مزهدار شدن، لای نون پیتا با سس سیر... به به!
تندی:
#عربی#ساندویچ#لبنانی
شاورما از واژه ترک «چویرمه» به معنی چرخاندن میآید. این کباب گردان لبنانی، محبوبترین ساندویچ خاورمیانه است.
مواد لازم
4 نفر
- 500 گرم سینه مرغ نواری شده
- 2 قاشق غذاخوری ادویه شاورما بیروتی (محصول ما)
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر ایرانی (محصول ما)
- ماست و ارده برای سس
مراحل پخت قدم به قدم
- مرغ را با ماست، ادویه شاورما و سیر مزهدار کنید.
- در تابه خیلی داغ تفت دهید.
مشکلات رایج و راهحلها
مرغ آب انداخته
تابه سرد بوده یا حجم مرغ زیاد بوده.
طعم رستورانی ندارد
سیر و ادویه شاورما کم بوده.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو در نان پیتا با سس ارده.
سرو در نان پیتا با سس ارده.