طرز تهیه شاورما مرغ خانگی

ساندویچ عربی محبوب! مرغ‌هایی که با ادویه شاورما مزه‌دار شدن، لای نون پیتا با سس سیر... به به!

تندی:
#عربی#ساندویچ#لبنانی
آماده‌سازی 20 دقیقه
زمان پخت 20 دقیقه
وعده 4 نفر
تصویر شاورما مرغ خانگی
شاورما از واژه ترک «چویرمه» به معنی چرخاندن می‌آید. این کباب گردان لبنانی، محبوب‌ترین ساندویچ خاورمیانه است.

مواد لازم

4 نفر
  • 500 گرم سینه مرغ نواری شده
  • 2 قاشق غذاخوری ادویه شاورما بیروتی (محصول ما)
  • 1 قاشق چای‌خوری پودر سیر ایرانی (محصول ما)
  • ماست و ارده برای سس

مراحل پخت قدم به قدم

  • مرغ را با ماست، ادویه شاورما و سیر مزه‌دار کنید.
  • در تابه خیلی داغ تفت دهید.

مشکلات رایج و راه‌حل‌ها

مرغ آب انداخته
تابه سرد بوده یا حجم مرغ زیاد بوده.
طعم رستورانی ندارد
سیر و ادویه شاورما کم بوده.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو در نان پیتا با سس ارده.