طرز تهیه مرغ تندوری پنجابی (داخل فر)
یه غذای هندی اصیل با رنگ قرمز آتشین و طعم دودی! بدون نیاز به تنور، یه جوجه کباب هندی آبدار و معرکه درست کنید.
تندی:
#ملل#هندی#رژیمی
تندوری نام تنورهای استوانهای پنجاب است. این غذا با رنگ قرمز آتشین و طعم دودیاش، معروفترین غذای هندی در جهان است.
مواد لازم
3 نفر
- 3 عدد ران کامل مرغ
- 1 پیمانه ماست چکیده
- 3 قاشق غذاخوری ادویه تندوری پنجابی (محصول ما)
- 1 قاشق غذاخوری پودر سیر ایرانی (محصول ما)
- 1 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل اعلا (محصول ما)
- 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
مراحل پخت قدم به قدم
- روی مرغ شیار ایجاد کنید. ماست چکیده، آبلیمو، روغن و تمام ادویهها (تندوری، سیر، زنجبیل) را مخلوط کنید.
- مرغ را به سس آغشته کرده و ۴ ساعت استراحت دهید.
- در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
مشکلات رایج و راهحلها
مرغ خشک شده
زمان پخت زیاد بوده یا پوست مرغ را کامل گرفتهاید (چربی لازم است).
ادویه سوخته است
حرارت فر زیاد بوده یا سینی خیلی بالا بوده است.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با نان پیتا یا پلو سفید و ماست و خیار.
سرو با نان پیتا یا پلو سفید و ماست و خیار.