طرز تهیه دیزی سنگی (آبگوشت سنتی)

دیزی باید چرب و چیلی باشه و عطرش آدم رو مست کنه. این دستور برای یه ناهار جمعه‌ی خاطره‌انگیزه.

تندی:
#سنتی#آبگوشت#خانوادگی
آماده‌سازی 12 ساعت (خیساندن)
زمان پخت 4 ساعت
وعده 4 نفر
تصویر دیزی سنگی (آبگوشت سنتی)
دیزی سنگی یادگار دوران باستان است؛ غذایی که کارگران و بازاریان قدیم برای قوت گرفتن می‌خوردند و حالا نوستالژی جمعه‌هاست.

مواد لازم

4 نفر
  • 500 گرم گوشت گوسفندی با استخوان و دنبه
  • 1 پیمانه نخود و لوبیا سفید
  • 2 عدد سیب‌زمینی
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری ادویه دیزی سنگی (محصول ما)
  • 1 قاشق چای‌خوری زردچوبه هندی ممتاز (محصول ما)

مراحل پخت قدم به قدم

  • گوشت، حبوبات، پیاز و گوجه را با آب سرد بگذارید جوش بیاید.
  • کف آن را بگیرید، ادویه دیزی و زردچوبه بزنید و ۴ ساعت آرام بپزید.
  • ساعت آخر لیمو عمانی، نمک و سیب‌زمینی را اضافه کنید.

مشکلات رایج و راه‌حل‌ها

آبگوشت بیمزه است
زمان پخت کم بوده یا دنبه گوسفندی نداشته است.
نخود دیرپز است
به نخود زود نمک زده‌اید.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با نان سنگک، ترشی لیته و پیاز.