طرز تهیه دیزی سنگی (آبگوشت سنتی)
دیزی باید چرب و چیلی باشه و عطرش آدم رو مست کنه. این دستور برای یه ناهار جمعهی خاطرهانگیزه.
تندی:
#سنتی#آبگوشت#خانوادگی
دیزی سنگی یادگار دوران باستان است؛ غذایی که کارگران و بازاریان قدیم برای قوت گرفتن میخوردند و حالا نوستالژی جمعههاست.
مواد لازم
4 نفر
- 500 گرم گوشت گوسفندی با استخوان و دنبه
- 1 پیمانه نخود و لوبیا سفید
- 2 عدد سیبزمینی
- 2 عدد گوجه فرنگی
- 2 قاشق غذاخوری ادویه دیزی سنگی (محصول ما)
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه هندی ممتاز (محصول ما)
مراحل پخت قدم به قدم
- گوشت، حبوبات، پیاز و گوجه را با آب سرد بگذارید جوش بیاید.
- کف آن را بگیرید، ادویه دیزی و زردچوبه بزنید و ۴ ساعت آرام بپزید.
- ساعت آخر لیمو عمانی، نمک و سیبزمینی را اضافه کنید.
مشکلات رایج و راهحلها
آبگوشت بیمزه است
زمان پخت کم بوده یا دنبه گوسفندی نداشته است.
نخود دیرپز است
به نخود زود نمک زدهاید.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با نان سنگک، ترشی لیته و پیاز.
سرو با نان سنگک، ترشی لیته و پیاز.