طرز تهیه فلافل آبادانی اصل (ترد و پوک)

فلافل باید بیرونش ترد و کرانچی باشه و داخلش نرم و سبز! با اون سس انبه و ترشی لیته، یه ساندویچ می‌سازی که مزه خاطرات جنوب رو میده.

تندی:
#فست‌فود#گیاهی#جنوبی
آماده‌سازی 24 ساعت (خیساندن)
زمان پخت 30 دقیقه
وعده 5 نفر
تصویر فلافل آبادانی اصل (ترد و پوک)
فلافل سفیر غذایی جنوب است؛ غذایی که اگرچه ریشه عربی دارد، اما در آبادان با ادویه‌های تند و سس انبه، هویت کاملاً ایرانی گرفت.

مواد لازم

5 نفر
  • 500 گرم نخود (خیس خورده)
  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • 5 حبه سیر تازه
  • 2 قاشق غذاخوری ادویه فلافل آبادانی (محصول ما)
  • 1 قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز هندی (محصول ما)
  • 1 قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر (محصول ما)

مراحل پخت قدم به قدم

  • نخود خیس‌خورده، پیاز، سیر و ادویه‌ها را دو بار چرخ کنید.
  • ادویه فلافل آبادانی، فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید. ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.
  • قبل از سرخ کردن، بیکینگ پودر را اضافه کنید.
  • قالب بزنید و در روغن داغ شناور سرخ کنید.

مشکلات رایج و راه‌حل‌ها

فلافل وا می‌رود
مایه فلافل شل بوده (کمی آرد نخودچی بزنید) یا روغن داغ نبوده است.
فلافل خشک شده
نخود خام بوده (باید خوب خیس بخورد) یا حرارت روغن کم بوده است.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو در نان باگت با سس انبه تند و ترشی.