طرز تهیه ماهی سوخاری جنوب

ماهی ترد و خوشمزه بدون ذره‌ای بوی زهم! ادویه دریایی ما معجزه می‌کنه و طعم ماهی رو عالی می‌کنه.

تندی:
#دریایی#جنوبی#سالم
آماده‌سازی 15 دقیقه
زمان پخت 15 دقیقه
وعده 2 نفر
تصویر ماهی سوخاری جنوب
مردم جنوب ایران استاد طعم‌دار کردن ماهی هستند. این روش پخت با ادویه‌های گرم، طبع سرد ماهی را کاملاً متعادل می‌کند.

مواد لازم

2 نفر
  • 2 تکه فیله ماهی
  • 1 پیمانه آرد سوخاری یا سفید
  • 2 قاشق غذاخوری ادویه دریایی (محصول ما)
  • 1 قاشق چای‌خوری ادویه تند آبادانی (محصول ما) - اختیاری
  • روغن برای سرخ کردن

مراحل پخت قدم به قدم

  • ماهی خشک را با ادویه دریایی ماساژ دهید.
  • در آرد و ادویه بزنید.
  • سرخ کنید.

مشکلات رایج و راه‌حل‌ها

کاور ماهی جدا می‌شود
ماهی خیس بوده یا روغن سرد بوده است.
بوی زهم می‌دهد
ادویه دریایی مخصوص استفاده نکرده‌اید.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با سبزی پلو و نارنج.