طرز تهیه ماهی سوخاری جنوب
ماهی ترد و خوشمزه بدون ذرهای بوی زهم! ادویه دریایی ما معجزه میکنه و طعم ماهی رو عالی میکنه.
تندی:
#دریایی#جنوبی#سالم
مردم جنوب ایران استاد طعمدار کردن ماهی هستند. این روش پخت با ادویههای گرم، طبع سرد ماهی را کاملاً متعادل میکند.
مواد لازم
2 نفر
- 2 تکه فیله ماهی
- 1 پیمانه آرد سوخاری یا سفید
- 2 قاشق غذاخوری ادویه دریایی (محصول ما)
- 1 قاشق چایخوری ادویه تند آبادانی (محصول ما) - اختیاری
- روغن برای سرخ کردن
مراحل پخت قدم به قدم
- ماهی خشک را با ادویه دریایی ماساژ دهید.
- در آرد و ادویه بزنید.
- سرخ کنید.
مشکلات رایج و راهحلها
کاور ماهی جدا میشود
ماهی خیس بوده یا روغن سرد بوده است.
بوی زهم میدهد
ادویه دریایی مخصوص استفاده نکردهاید.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با سبزی پلو و نارنج.
سرو با سبزی پلو و نارنج.