طرز تهیه قیمه نذری با عطر دارچین و هل

قیمه‌ای که عطرش آدم رو یاد نذری‌های محرم میندازه. غلیظ، خوش‌رنگ و پر از لپه و گوشت با عطر گلاب و دارچین.

تندی:
#خورش#نذری#سنتی
آماده‌سازی 30 دقیقه
زمان پخت 120 دقیقه
وعده 4 نفر
تصویر قیمه نذری با عطر دارچین و هل
قیمه نذری، سلطان غذاهای مذهبی ایران است که عطر گلاب و دارچینش همیشه یادآور روزهای محرم و دیگ‌های مسی بزرگ است.

مواد لازم

4 نفر
  • 300 گرم گوشت قیمه‌ای
  • 1 پیمانه لپه خام
  • 2 عدد پیاز درشت
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری ادویه قیمه درباری (محصول ما)
  • 1 قاشق چای‌خوری پودر دارچین ممتاز (محصول ما)
  • 3 عدد لیمو عمانی سیاه اعلا (محصول ما)
  • 1 قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده

مراحل پخت قدم به قدم

  • پیاز را تفت دهید، گوشت قیمه‌ای را اضافه کرده و سرخ کنید.
  • رب گوجه را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ باز کند.
  • ادویه قیمه درباری و لپه خیس‌خورده را اضافه کنید و تفت مختصری دهید.
  • آب جوش بریزید تا بپزد. لیمو عمانی را نیم ساعت آخر اضافه کنید.
  • در ۱۰ دقیقه آخر، پودر دارچین و زعفران را بریزید و درب را بگذارید.

مشکلات رایج و راه‌حل‌ها

لپه سفت مانده
لپه را با گوشت زیاد تفت داده‌اید یا رب را زود اضافه کرده‌اید.
رنگ خورش تیره شده
پودر دارچین را زود ریخته‌اید یا پیاز داغ سوخته بوده است.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با سیب‌زمینی سرخ‌کرده خلالی و سبزی خوردن.