طرز تهیه قورمه‌سبزی جاافتاده و روغنداغ‌کن

قورمه‌سبزی هویت سفره ایرانیه! راز اون روغن سیاه و عطر دیوانه‌کننده‌ش، توی سرخ کردن اصولی سبزی و استفاده از لیمو عمانی و ادویه مخصوصه.

تندی:
#خورش#مجلسی#سنتی
آماده‌سازی 45 دقیقه
زمان پخت 240 دقیقه
وعده 4 نفر
تصویر قورمه‌سبزی جاافتاده و روغنداغ‌کن
قورمه‌سبزی شناسنامه سفره ایرانی است؛ غذایی که قدمتش به قرن‌ها پیش برمی‌گردد و عطر سبزی سرخ‌کرده‌اش نماد خانه مادربزرگ‌هاست.

مواد لازم

4 نفر
  • 500 گرم سبزی قورمه سرخ شده
  • 300 گرم گوشت گوسفندی خرد شده
  • 1 پیمانه لوبیا قرمز (خیس خورده)
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 4 عدد لیمو عمانی زرد ممتاز (محصول ما)
  • 2 قاشق غذاخوری ادویه قورمه سبزی اصیل (محصول ما)
  • 1 قاشق چای‌خوری زردچوبه هندی ممتاز (محصول ما)

مراحل پخت قدم به قدم

  • پیازها را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا کاملاً طلایی و سبک شوند.
  • گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید.
  • سبزی قورمه سرخ‌شده (تیره) را به گوشت اضافه کنید.
  • ادویه قورمه سبزی اصیل را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه تفت دهید تا عطرش بیدار شود، سپس لوبیا قرمز خیس‌خورده را بریزید.
  • ۴ لیوان آب جوش بریزید و بگذارید ۳ تا ۴ ساعت با شعله ملایم جا بیفتد.
  • در ۶۰ دقیقه آخر، لیمو عمانی‌های خیس‌خورده را اضافه کنید.

مشکلات رایج و راه‌حل‌ها

خورش آب انداخته
سبزی خوب خرد یا سرخ نشده است. درب قابلمه را بردارید تا آب اضافی بخار شود.
خورش تلخ شده
لیمو عمانی را بیش از حد جوشانده‌اید یا هسته‌های آن را نگرفته‌اید.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با پلوی زعفرانی، سالاد شیرازی و دوغ محلی.