طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی رستورانی
یه جوجه کباب نرم، آبدار و خوشرنگ که نیازی به افزودنیهای عجیب نداره. رازش فقط استراحت دادن تو ادویه مخصوصه.
تندی:
#کباب#پیکنیک#ایرانی
جوجه کباب پای ثابت تفریحات ایرانیهاست. از سیزدهبدر تا مهمانیهای عصرانه، بوی کباب زغالی همیشه شادیآور است.
مواد لازم
4 نفر
- 1 کیلوگرم مرغ خرد شده (با استخوان یا بدون استخوان)
- 2 عدد پیاز خلالی
- 3 قاشق غذاخوری ادویه جوجه کباب (محصول ما)
- 1 پیمانه ماست چکیده
- 1/2 پیمانه روغن مایع یا زیتون
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه امپراطور (محصول ما)
مراحل پخت قدم به قدم
- مرغ خشک را با ادویه جوجه کباب و روغن کاور کنید.
- پیاز، ماست و زعفران بزنید و ۴ ساعت استراحت دهید.
- کباب کنید.
مشکلات رایج و راهحلها
جوجه سفت شده
آبلیمو زیاد مانده یا حرارت کم بوده و آب مرغ کشیده شده.
جوجه خام مانده
تکههای مرغ خیلی درشت بودهاند.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با گوجه کبابی و نان تافتون.
سرو با گوجه کبابی و نان تافتون.