طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی رستورانی

یه جوجه کباب نرم، آبدار و خوش‌رنگ که نیازی به افزودنی‌های عجیب نداره. رازش فقط استراحت دادن تو ادویه مخصوصه.

تندی:
#کباب#پیک‌نیک#ایرانی
آماده‌سازی 30 دقیقه
زمان پخت 20 دقیقه
وعده 4 نفر
تصویر جوجه کباب زعفرانی رستورانی
جوجه کباب پای ثابت تفریحات ایرانی‌هاست. از سیزده‌بدر تا مهمانی‌های عصرانه، بوی کباب زغالی همیشه شادی‌آور است.

مواد لازم

4 نفر
  • 1 کیلوگرم مرغ خرد شده (با استخوان یا بدون استخوان)
  • 2 عدد پیاز خلالی
  • 3 قاشق غذاخوری ادویه جوجه کباب (محصول ما)
  • 1 پیمانه ماست چکیده
  • 1/2 پیمانه روغن مایع یا زیتون
  • 1 قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه امپراطور (محصول ما)

مراحل پخت قدم به قدم

  • مرغ خشک را با ادویه جوجه کباب و روغن کاور کنید.
  • پیاز، ماست و زعفران بزنید و ۴ ساعت استراحت دهید.
  • کباب کنید.

مشکلات رایج و راه‌حل‌ها

جوجه سفت شده
آبلیمو زیاد مانده یا حرارت کم بوده و آب مرغ کشیده شده.
جوجه خام مانده
تکه‌های مرغ خیلی درشت بوده‌اند.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با گوجه کبابی و نان تافتون.