طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی

کوفته‌ای که وا نره و وسطش پر از آلو و گردو باشه. عطر سبزی‌های کوهی توی ادویه ما، این کوفته رو بی‌نظیر می‌کنه.

تندی:
#سنتی#تبریزی#سخت
آماده‌سازی 45 دقیقه
زمان پخت 60 دقیقه
وعده 4 نفر
تصویر کوفته تبریزی مجلسی
کوفته تبریزی نماد هنر آشپزی آذربایجان است. قدیم‌ها هر دختری که می‌توانست کوفته را سالم در بیاورد، کدبانوی کامل بود!

مواد لازم

4 نفر
  • 500 گرم گوشت چرخ‌کرده (مخلوط)
  • 1 پیمانه لپه پخته
  • 1/2 پیمانه برنج نیم‌پز
  • 3 قاشق غذاخوری ادویه کوفته تبریزی (محصول ما)
  • 1 قاشق غذاخوری پودر پیاز (محصول ما)
  • آلو و گردو برای میان کوفته

مراحل پخت قدم به قدم

  • گوشت، لپه و برنج نیم‌کوب را با پیاز (بدون آب) و ادویه کوفته ورز دهید.
  • گرد کنید (با مغز آلو و گردو).
  • در سس جوش رها کنید.

مشکلات رایج و راه‌حل‌ها

کوفته وا رفته
کم ورز داده‌اید یا سس سرد بوده است.
کوفته سفت شده
لپه یا برنج خام بوده‌اند.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با نان سنگک و ترشی.