طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی
کوفتهای که وا نره و وسطش پر از آلو و گردو باشه. عطر سبزیهای کوهی توی ادویه ما، این کوفته رو بینظیر میکنه.
تندی:
#سنتی#تبریزی#سخت
کوفته تبریزی نماد هنر آشپزی آذربایجان است. قدیمها هر دختری که میتوانست کوفته را سالم در بیاورد، کدبانوی کامل بود!
مواد لازم
4 نفر
- 500 گرم گوشت چرخکرده (مخلوط)
- 1 پیمانه لپه پخته
- 1/2 پیمانه برنج نیمپز
- 3 قاشق غذاخوری ادویه کوفته تبریزی (محصول ما)
- 1 قاشق غذاخوری پودر پیاز (محصول ما)
- آلو و گردو برای میان کوفته
مراحل پخت قدم به قدم
- گوشت، لپه و برنج نیمکوب را با پیاز (بدون آب) و ادویه کوفته ورز دهید.
- گرد کنید (با مغز آلو و گردو).
- در سس جوش رها کنید.
مشکلات رایج و راهحلها
کوفته وا رفته
کم ورز دادهاید یا سس سرد بوده است.
کوفته سفت شده
لپه یا برنج خام بودهاند.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با نان سنگک و ترشی.
سرو با نان سنگک و ترشی.