طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ
لایههای جذاب پاستا، پنیر و سس گوشتی. با ادویه پیتزا و جوز هندی، طعم لازانیای شما دگرگون میشه.
تندی:
#ایتالیایی#پاستا#مجلسی
لازانیا یکی از قدیمیترین پاستاهای ایتالیایی است. لایههای غنی آن نماد جشن و دورهمیهای شلوغ خانوادگی است.
مواد لازم
6 نفر
- 1 بسته لازانیا
- 300 گرم گوشت چرخکرده
- 200 گرم پنیر پیتزا
- 2 قاشق غذاخوری ادویه پیتزا ایتالیایی (محصول ما)
- 1 قاشق چایخوری پودر جوز هندی (محصول ما) - برای سس سفید
مراحل پخت قدم به قدم
- مایه گوشتی با ادویه پیتزا و سس سفید با جوز هندی درست کنید.
- لایه لایه لازانیا، مواد و پنیر بریزید.
- در فر بپزید.
مشکلات رایج و راهحلها
لازانیا وا میرود
داغ برش زدهاید (۱۰ دقیقه صبر کنید) یا سس شل بوده.
ورقها خشک شده
سس روی لایه آخر کم بوده است.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با سالاد فصل.
سرو با سالاد فصل.