طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

لایه‌های جذاب پاستا، پنیر و سس گوشتی. با ادویه پیتزا و جوز هندی، طعم لازانیای شما دگرگون میشه.

تندی:
#ایتالیایی#پاستا#مجلسی
آماده‌سازی 40 دقیقه
زمان پخت 45 دقیقه
وعده 6 نفر
تصویر لازانیا گوشت و قارچ
لازانیا یکی از قدیمی‌ترین پاستاهای ایتالیایی است. لایه‌های غنی آن نماد جشن و دورهمی‌های شلوغ خانوادگی است.

مواد لازم

6 نفر
  • 1 بسته لازانیا
  • 300 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • 200 گرم پنیر پیتزا
  • 2 قاشق غذاخوری ادویه پیتزا ایتالیایی (محصول ما)
  • 1 قاشق چای‌خوری پودر جوز هندی (محصول ما) - برای سس سفید

مراحل پخت قدم به قدم

  • مایه گوشتی با ادویه پیتزا و سس سفید با جوز هندی درست کنید.
  • لایه لایه لازانیا، مواد و پنیر بریزید.
  • در فر بپزید.

مشکلات رایج و راه‌حل‌ها

لازانیا وا می‌رود
داغ برش زده‌اید (۱۰ دقیقه صبر کنید) یا سس شل بوده.
ورق‌ها خشک شده
سس روی لایه آخر کم بوده است.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با سالاد فصل.