طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ

یه شام شیک و سریع ایتالیایی. سس سفید غلیظ و خامه‌ای که با چاشنی مخصوص ما، طعم رستوران‌های لوکس رو میده.

تندی:
#ایتالیایی#پاستا#شام سریع
آماده‌سازی 15 دقیقه
زمان پخت 20 دقیقه
وعده 2 نفر
تصویر پاستا آلفردو با مرغ و قارچ
فتوچینی آلفردو را «آلفردو دی لیلیو» در رم برای همسر باردارش اختراع کرد تا اشتهایش باز شود؛ ساده اما بهشتی!

مواد لازم

2 نفر
  • 300 گرم پاستا پنه
  • 200 گرم سینه مرغ خرد شده
  • 200 گرم قارچ ورقه شده
  • 1 بسته خامه صبحانه
  • 2 قاشق غذاخوری چاشنی پاستا آلفردو (محصول ما)
  • 1 قاشق چای‌خوری پودر سیر ایرانی (محصول ما)

مراحل پخت قدم به قدم

  • پاستا را آبکش کنید. مرغ و قارچ را تفت دهید.
  • خامه را اضافه کنید. وقتی گرم شد چاشنی پاستا و پنیر بزنید.
  • مخلوط کنید.

مشکلات رایج و راه‌حل‌ها

سس بریده است
حرارت زیر خامه زیاد بوده است.
پاستا خشک است
سس کم بوده (کمی آب پاستا نگه دارید و اضافه کنید).
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با سالاد سزار.