طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ
یه شام شیک و سریع ایتالیایی. سس سفید غلیظ و خامهای که با چاشنی مخصوص ما، طعم رستورانهای لوکس رو میده.
تندی:
#ایتالیایی#پاستا#شام سریع
فتوچینی آلفردو را «آلفردو دی لیلیو» در رم برای همسر باردارش اختراع کرد تا اشتهایش باز شود؛ ساده اما بهشتی!
مواد لازم
2 نفر
- 300 گرم پاستا پنه
- 200 گرم سینه مرغ خرد شده
- 200 گرم قارچ ورقه شده
- 1 بسته خامه صبحانه
- 2 قاشق غذاخوری چاشنی پاستا آلفردو (محصول ما)
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر ایرانی (محصول ما)
مراحل پخت قدم به قدم
- پاستا را آبکش کنید. مرغ و قارچ را تفت دهید.
- خامه را اضافه کنید. وقتی گرم شد چاشنی پاستا و پنیر بزنید.
- مخلوط کنید.
مشکلات رایج و راهحلها
سس بریده است
حرارت زیر خامه زیاد بوده است.
پاستا خشک است
سس کم بوده (کمی آب پاستا نگه دارید و اضافه کنید).
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با سالاد سزار.
سرو با سالاد سزار.