طرز تهیه پیتزا مخلوط با سس مخصوص
پیتزا یعنی جادوی ادویهها! با این دستور و ادویه مخصوص، عطر پیتزاهای ایتالیایی رو به خونه بیارید.
تندی:
#فستفود#ایتالیایی#محبوب بچهها
پیتزا غذایی که از محلههای فقیرنشین ناپل ایتالیا شروع شد و با جادوی پنیر و ادویه، کل دنیا را تسخیر کرد.
مواد لازم
2 نفر
- 2 عدد خمیر پیتزا
- 200 گرم کالباس یا گوشت
- 300 گرم پنیر پیتزا
- 1 عدد فلفل دلمهای
- 2 قاشق چایخوری ادویه پیتزا ایتالیایی (محصول ما)
- 1 قاشق چایخوری پودر آویشن شیرازی (محصول ما)
- 1 پیمانه سس کچاپ (با چاشنی کچاپ ما)
مراحل پخت قدم به قدم
- روی خمیر سس کچاپ بمالید. پنیر، کالباس، قارچ و فلفل دلمهای را لایه لایه بریزید.
- در فر ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه بپزید.
- وقتی از فر درآوردید، ادویه پیتزا و آویشن را روی پنیر داغ بپاشید.
مشکلات رایج و راهحلها
خمیر خیس شده
سس کچاپ زیاد زدهاید یا قارچ آب انداخته (قارچ را تفت دهید).
پنیر کش نمیآید
پنیر بیکیفیت است یا بیش از حد برشته شده است.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با سس سیر و نوشابه خنک.
سرو با سس سیر و نوشابه خنک.