طرز تهیه سیبزمینی تنوری (وجز)
یه میانوعده سالم و ترد. سیبزمینیهایی که توی فر برشته شدن و با ادویه مخصوص طعم بهشت میدن.
تندی:
#گیاهی#میانوعده#سالم
این سبک سیبزمینی (Wedges) جایگزین سالمتری برای سیبزمینی سرخکرده است که با پوست برشتهاش طعم روستایی جذابی دارد.
مواد لازم
4 نفر
- 4 عدد سیبزمینی درشت
- 3 قاشق روغن زیتون
- 2 قاشق غذاخوری چاشنی سیبزمینی سرخکرده (محصول ما)
- 1 قاشق چایخوری پودر آویشن شیرازی (محصول ما)
مراحل پخت قدم به قدم
- سیبزمینی را ۳ دقیقه نیمپز کنید.
- با روغن، چاشنی سیبزمینی و آویشن مخلوط و در فر برشته کنید.
مشکلات رایج و راهحلها
سیبزمینی نرم شده
روی هم چیده شدهاند یا فر داغ نبوده.
سوخته اما نپخته
تکهها درشت بودهاند یا دما خیلی زیاد بوده.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
کنار استیک و برگر.
کنار استیک و برگر.