طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی
شاهغذای مهمانیهای ایرانی! مرغی که با سس غلیظ و خوشرنگ پخته شده و پلویی که با زرشک و زعفران تزیین شده.
تندی:
#پلو#مجلسی#ایرانی
زرشک پلو با آن دانههای یاقوتی زرشک و طلای زعفران، نماد مهماننوازی و جشنهای ایرانی است.
مواد لازم
4 نفر
- 4 تکه مرغ (ران یا سینه)
- 4 پیمانه برنج ایرانی
- 1 پیمانه زرشک
- 2 قاشق غذاخوری ادویه مرغ طلایی (محصول ما)
- 1 قاشق چایخوری پودر زعفران
- 1 عدد پیاز درشت
مراحل پخت قدم به قدم
- مرغ را سرخ کنید. رب گوجه را تفت دهید و ادویه مرغ طلایی را اضافه کنید.
- آب بریزید تا سس شود و مرغ را در آن بپزید.
- زرشک را با شکر و کره تفت دهید و روی برنج بریزید.
مشکلات رایج و راهحلها
مرغ بوی زهم میدهد
مرغ خوب سرخ نشده یا ادویه مرغ طلایی کم بوده است.
زرشک سیاه شده
زرشک را با حرارت بالا یا روغن خیلی داغ تفت دادهاید.
پیشنهاد سرآشپز برای سرو:
سرو با سوپ جو.
سرو با سوپ جو.